Monday 21 June 2021

[Unicum] Meghivo vasarnap du. 2-kor (EST)

Kedves kollegák, barátok és honfitársak!

Június 27-én, VASÁRNAP, bostoni idő szerint (EST) délután 2 órakor (magyar idő szerint este 8-kor) a Bridge Cultural Exchange és a Giftonline Érdekes Értékeink c. sorozatában Dr. Rosivall László Széchenyi és KIA díjas nephrológus professzorral, a Semmelweis Egyetem volt Rektorával beszélgetünk magyarul.

A vendéget Baloghné Kovács Éva mutatja be és a beszélgetést Dr. Balogh Lajos vezeti. A program első felében Prof. Rosivall beszél a bor és a szív kapcsolatáról és arról, hogy mikor igyunkmit igyunk, és mit ne igyunkA program második felében választ kaphattok majd előzetesen beküldött kérdéseitekre, és a „chat" ablakban kérdezhettek is a professzortól a magyarországi helyzetről is.

Amennyiben szeretnétek részt venniküldjetek egy e-mailt az eva.balogh@bridgecultural.com címre. A „subject" részbe írjátok be, hogy "Jelentkezem a Rosivall László beszélgetésre." Az üzenet törzsét hagyjátok üresen. 

Jelentkezési sorrendben küldünk majd egy Zoom linketami csak a tietekJelentkezést addig tudunk elfogadni amíg a max. 100 résztvevő helye be nem telikEzt a meghívót szabadon megoszthatjátok, de a link megosztása azzal járhat, hogy esetleg TI nem tudtok majd bekapcsolódni. 

Rosivall László MD, PhD, Széchenyi- és KIA-díjas egyetemi tanár, nephrológus. emeritus professzor (2019), a Magyar Tudományos Akadémia doktora és a Semmelweis Emlékbizottság elnöke. Rosivall professzor sokoldalúságáról és széleskörű tevékenységérőnevezetes: többek között a Magyar Vese-Alapítvány alapító elnöke (1987), a Nemzetközi Nephrológiai Kutató és Képző Központ vezetője (1994), a Nemzetközi Nephrologiai Iskola alapítója és elnöke, az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia rendes tagja (2006-), valamint a Physiology International főszerkesztője (2015-), számos kitüntetés birtokosa.

A várható érdeklődésre való tekintettel ajánljuk, hogy minél hamarabb jelentkezzetek.
helyi időzónákat itt tudjátok megnézni: World Clock & Time Converter.

Várunk benneteket!

Szervezők

--
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
To subscribe visit https://groups.google.com/forum/#!forum/unicum or
send an email to unicum+subscribe@googlegroups.com
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Unicum" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to unicum+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/unicum/CAB5MGBG9hL6-Qq8rxWMZBUNeD7y1OYm-z05GntKfBKyEZbRpnQ%40mail.gmail.com.

0 comments:

Post a Comment