Monday 21 March 2022

[Unicum] Márciusi református istentisztelet

Szeretettel értesítem gyülekezetünk tagjait, támogatóit és barátait, hogy magyar nyelvű református istentiszteletet tartunk Nt. Mayer Judit szolgálatával
 
március 27-én vasárnap  délelőtt 11 órakor a Wesley Seminary kápolnájában
(4500 Massachusetts Avenue, NW Washington, DC).
 
Az istentiszteletet követően éves közgyűlésünket is megtartjuk és az ezzel kapcsolatos dokumentumokat pénteken emailben fogjuk kiküldeni gyülekezetünk tagjainak. Istentiszteletünk és természtesen a közgyűlés is elérhető lesz zoomon. A hozzáféréshez szükséges linket elküldjük azoknak, akiknek az email címe rendelkezésünkre áll.
 
Felhívom a figyelmet az adakozás lehetőségére: az ukrán-orosz konfliktus által sújtott menekültek, áldozatok, különösképpen is a  kárpátaljai magyarok megsegítésére gyűjtést rendezünk. Az adományokat az Amerikai Magyar Református Egyházon keresztül a Magyar Református Szeretetszolgálat segítségével juttatjuk el a rászorulóknak. Kérem, aki erre a célra adakozni szeretne, adományait gyülekezetünk pénztárosának küldje, a csekket Hungarian Reformed Church of Washington, DC névre állítsa ki, de a „memo" rovatba írja be: Kárpátalja. A határidő húsvét, tehát április 17. Szeretnénk az összegyűlt adományokat mielőbb eljutattni oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Természtesen ez az adomány is levonható az adóból és kihirdetjük, mennyit sikerült összegyűjtenünk.
 

Készüljünk és hívjunk másokat is Isten szent Igéjének hallására, megosztva velük alkalmaink elérhetőségét.
 
Testvéri szeretettel:                                                                                                                  
 
Mayer Judit, lelkipásztor

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/1400440813.625438.1647869673384%40mail.yahoo.com.

0 comments:

Post a Comment