Friday 27 March 2020

[Unicum] FIGYELEM! A Magyar Kormány 2020. március 31-én, kedden mentesítő különjáratokat indít az Egyesült Államokból, hogy hazaszállítsa a bajba jutott magyar turistákat és látogatókat Magyarországra

Tisztelt Ügyfeleink! Tisztelt Magyar Állampolgárok!

A Magyar Kormány 2020. március 31-én, kedden mentesítő különjáratokat indít, hogy az Egyesült Államokból és Kanadából hazaszállítsa a bajba jutott magyar turistákat és látogatókat Magyarországra.

Az első járat Chicago–Los Angeles–New York–Budapest útvonalon veszi fel, ebben a felszállási sorrendben, a Chicagoban, Los Angelesben, New Yorkban és e városok környékén rekedt, bajba jutott utasokat. A járaton 229 utas fér el.
A másik járat Miamiból egy kanadai város érintésével Budapest útvonalon közlekedik A járat első felszállóhelye Miami. A járaton 229 utas fér el.

A pontos időpontokat és reptereket a közeljövőben nyilvánosságra hozzuk.

A repülőjáratokra az Egyesült Államokba és Kanadába turistaként vagy látogatóként érkezett magyar állampolgárok és velük utazó magyar, vagy olyan külföldi családtagjaik szállhatnak fel, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel. Magyar családtaggal nem együtt utazó külföldi állampolgárok a gépen nem utazhatnak.

Az utazás előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek határideje amerikai keleti parti idő (Eastern Time, EST) szerint 2020. március 29., vasárnap 23:59!

További információ: 

Üdvözlettel:

Magyar Nagykövetség
Washington, DC

0 comments:

Post a Comment