Friday 24 November 2023

[Unicum] EMLÉKEZTETŐ: November 27. 18 óra Előadás a Kossuth Házban - Az erdélyi magyar közösség előtt álló kihívások

Hungarian Human Rights Foundation és a Kossuth Alapítvány tisztelettel
meghívja Önt az
 

 

AZ ERDÉLYI MAGYAR KÖZÖSSÉG ELŐTT ÁLLÓ KIHÍVÁSOK

témakörével foglalkozó rendezvényre 


2023. november 27-én 18 órától

Kossuth Házba (2001 Massachusetts Avenue, NW, WASHINGTON DC 20036). 

 

Tartson velünk egy estére és tudja meg, milyen kihívásokkal szembesül az erdélyi magyar közösség, és milyen magyarnak lenni Romániában!

Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke, parlamenti képviselő és Románia volt miniszterelnök-helyettese megosztja nézeteit a romániai magyar kisebbség helyzetéről, ismerteti az RMDSZ érdekképviseleti munkáját és betekintést nyújt az aktuális regionális kérdésekre. 

 Vincze Loránt, az RMDSZ európai parlamenti képviselője, az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniójának (FUEN) elnöke, az európai politikai színtér kiemelkedő kisebbségi jogok szakértője bemutatja az uniós normák megvalósítására tett erőfeszítéseket a kisebbségi jogok terén.  

 

A rendezvény egyedülálló alkalmat nyújt arra, hogy első kézből értesüljön az erdélyi magyar közösség helyzetéről és a regionális fejleményekről! 

 

Kérjük, részvételi szándékát az in...@hhrf.org e-mail címen jelezze! 

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/CAJFjQdSee%2BTHyUP8o%3DbcsSTfM-VinftjeXJ-FO6HOoEazrSr2A%40mail.gmail.com.

0 comments:

Post a Comment