Monday 30 November 2020

[Unicum] EMLÉKEZTETŐÜL- Mikulás érkezik a Nagykövetségre December 6-án (vasárnap)

 

Kedves Szülők!

 

A Nagykövetség szervezésében, együttműködve a 4.sz. Bátori József washingtoni cserkészcsapattal, valamint a Magyar Iskolával, idén is megünnepeljük a Mikulás érkezését.

 

Szeretettel várjuk a környékbeli családokat idén is a Nagykövetségen (2950 Spring of Freedom St NW, Washington, D.C. 20008) december 6-án (vasárnap), ahol a Mikulás és segítői ezúttal kültéri bázisán lepik meg a gyermekeket a hagyományos Mikuláscsomagokkal.

 

A sajnálatos járványügyi helyzetet figyelembe véve a jelentkezéseket az alábbiak szerint várjuk.

Regisztráció: A járványügyi szabályokra való tekintettel a csomagok átvételére óránként maximum 50 fő (gyermek és szülő) regisztrációját tudjuk fogadni. Regisztrálni kizárólag a következő linkre kattintva lehet: https://forms.gle/Bfiy8PQ2GKEXU5239

(kérjük ne erre az emailre válaszoljanak).

 

A regisztráció határideje 2020. december 4. (péntek) 23:59, illetve amíg a helyek el nem fogynak. Ajándékcsomagot a Mikulás kizárólag a megjelenő gyermekek részére tud átadni.

 

Egymás egészségének megőrzését szem előtt tartva, kérjük mindvégig maradjanak az autóban, valamint a csomagok átvételekor viseljenek maszkot, szülők és gyermekek egyaránt. Csak abban az esetben regisztráljanak amennyiben vállalják, hogy a regisztráció során kiválasztott idősávban át tudják venni a Mikuláscsomagot a Mikulástól a Nagykövetség előtt felállított kültéri bázisán.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk! Addig is jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel:

Magyarország Nagykövetsége Washington

 

0 comments:

Post a Comment