Saturday 11 December 2021

Re: [Unicum] Baltimori magyarok! Magyar tánc/zene Inner Harbor ma!

MAGICAL CHRISTMAS




Ha szeretne ajandekot kuldeni a magyarorszagi rokonainak es ismeroseinek ugy, hogy ne kelljen vamot es adot fizetni, csak az ajandek arat es a kiszallitas koltseget, december 13-i meg nyitva all a GiftOnline.us is to surprise your loved ones in Hungary. 
Ezen az internetes oldalon varjuk szeretettel megrendeloinket, akik Magyarorszag barmely lakcimere szeretnenek ajandekcsomagokat, italokat, vagy sutemenyeket kuldeni. December 13-ig tudunk rendeleseket felvenni, amiket december 21-ig tudunk kiszallittatni a magyarorszagi partnereinkkel.
Nincs oceanon tuli szallitas, ado es vam, csak az ajandek ara es a kiszallitas koltsege. Tekintse meg a valasztekunkat! Varjuk sok szeretettel.
Udvozlettel:
A GiftOnline 10 eve mukodo minosegi csapata az USA-ban es a magyarorszagi partnerek.




__________________________

Eva K. Balogh, M.Ed.



On Saturday, December 11, 2021, 08:24:50 AM EST, 'Anna De Cheke Qualls' via Unicum <unicum@googlegroups.com> wrote:


Jó reggelt mindenki!

Ma 12:00-kor délben Tisza táncegyüttes, a Magnolia Zenekar es a Szikra Banda előad a baltimori Christmas bazaron (pontosan a Maryland Science center melletti nagy sátorban). Utánna lesz egy kis tanítás…


Reméljük jöttök és látunk néhány magyart! 

Panni 



--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/4B2B1629-A994-4DB6-A1DD-1161EAD95E17%40yahoo.com.

0 comments:

Post a Comment