Tuesday 23 January 2018

[Unicum] FELSŐOKTATÁSI PÁLYÁZATOK: A magyarországi Tempus Közalapítvány aktuálisan meghirdetett pályázati felhívásai az államközi ösztöndíjazás keretében az amerikai-magyar felsőoktatási kapcsolatok erősítése érdekében (januári, februári és márciusi határidőkkel!)

Tisztelt Unicum-olvasók!

 

Szíves tájékoztatásul megküldjük a Tempus Közalapítvány aktuálisan meghirdetett pályázati felhívásait az államközi ösztöndíjazás keretében, hogy az amerikai-magyar felsőoktatási kapcsolatok erősítése érdekében minél szélesebb körben terjedjenek ezek a lehetőségek.

 

A 2018-2019-es tanévre, magyarországi ösztöndíjakra vonatkozó felhívások: 1. részképzésre, 2. teljes képzésre, 3. tanulmányútra, és 4. nyári egyetemre (január elejétől lesz pályázható) érhetők el.

 

Beadási határidők:

- teljes képzés és tanulmányút: 2018. január 30.

- részképzés: 2018. február 28.

- nyári egyetem 2018. március 6.

 

A beutazói felhívások, valamint a Tempus Közalapítványhoz szükséges, online benyújtandó dokumentumok listája megtalálható a Tempus Közalapítvány honlapján: http://tka.hu/international-programmes/4133/information-for-applicants

 

Tájékoztatásul jelezzük, hogy a Tempus Közalapítvány újra közzétette a 2017-2018-as tanévre, külföldi pályázók számára Magyarországon, 2018. május 31. előtt megvalósítandó kutatói tanulmányutas pályázati felhívását, melyről az alábbi linken olvasható részletes útmutatás. Beadási határidő: folyamatos, de legkésőbb 2018. március 29-ig (a forrás kimerüléséig). A felhívás: http://tka.hu/international-programmes/4133/information-for-applicants.

 

Előre is köszönjük szíves közreműködésüket a fenti felhívások promóciójában.

 

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre.

 

Üdvözlettel:

 

Bokodi Szabolcs

felsőoktatási vezető

Tempus Közalapítvány

Honlap: http://tka.hu/41/contact-us

Email: zsofia.csanyi@tpf.hu

0 comments:

Post a Comment