Wednesday 14 June 2023

[Unicum] Hungarian Fulbrighter accommodation search / Magyar Fulbright ösztöndíjas szálláskeresés

Kedves Közösség!

Hornyák Veronika vagyok, PhD hallgató Budapesten a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. 2023 augusztusától 2024 májusig Fulbright ösztöndíjas időszakomat fogom tölteni Washington DC-ben, ahol az American University lesz a fogadó egyetemem.
Szobát vagy egy studiot keresek az ösztöndíjas időszakra North West DC környékén (Columbia Heights, Catedral Heights közelében esetleg), mert a campus Catedral Heights közelében van. Köszönettel fogadnék bármilyen javaslatot ezzel kapcsolatosan!

Köszönöm szépen!
Veronika
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dear Community!

My name is Veronika Hornyák, I am a PhD candidate from Hungary (Ludovika University of Public Service, Budapest). Between August 2023 and May 2024 I will spend my Fulbright scholarship period in DC at American University.
I am looking for a studio or room + bathroom for the next academic year in North West DC, as the campus is close to Catedral Heights.
I would much appreciate any suggestions you may have!

Kindly, 
Veronika

 

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/26e60f93-59b9-4784-8665-6ffcfe430a7bn%40googlegroups.com.

0 comments:

Post a Comment