Wednesday 1 March 2023

[Unicum] Magyar diák szállást keres Washingtonban , Hungarian student looking for a room to rent

Kedves közösség,

Vecsei József vagyok, azért írok levelet, mert nagyjából március 20-tól Washington DC-ben leszek gyakornok az Information Technology and Innovation Foundation-nél és szállást (saját hálószobával) keresek erre az időszakra. Nagyon örülnék, ha egy olyan helyen, olyan személytől bérelhetnék szobát, akiben megbízhatok és nem kell attól féljek, hogy egy scam a hirdetés. 

Ha esetleg bárki éppen egy bérlőt keresne, vagy tudja ajánalni egy ismerősét vagy bármilyen inétzményt a célra, nagyon hálás lennék érte!

Csatolom a Facebook profilomat, ha esetleg valaki ott akarná velem felvenni a kapcsolatot. LINK

Üdvözlettel,
József

Dear Everybody:

I'm József Vecsei, I'm writing because I'm going to be an intern at the Information Technology and Innovation Foundation in Washington DC from around March 20 and I'm looking for accommodation (with an own bedroom) for that period. I would be very happy to rent a room in a place from a person I can trust and not be afraid of a scam ad.
 
If anyone is looking for a tenant or can recommend a friend or any property for the purpose, I would be very grateful!

I have attached my Facebook profile so please feel free to message or email me with any further questions. LINK

Warm regards,
József

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/CAM%2BKnRL39CSRGmANFvBoXp3QWER-sFqrrO5ztCZjBMJvoguD6g%40mail.gmail.com.

0 comments:

Post a Comment