Wednesday 24 October 2018

[Unicum] TV és telefon ajánlat

Tisztelt Közösség!

Szeretnénk a Tisztelt közösség számára az EuroCable Magyarország Kft. két szolgáltatását, amely kimondottan az diaszpórát és az utazókat célozza meg.

Elsőként az OTThoniTV szolgáltatásunkat www.otthonitv.hu amely a diaszpóra, illetve a külföldre látogató túristáknak teszi lehetővé a Magyar Televizió csatornákból összeállított csomag megtekintését az Internet segtségével. Platformunk az IOS, Android, ApleTV4, ROKU, Samsung SmartTV, PC, Laptop, IPTV Set Top BOX és egyéb eszközökkel fogható külföldön, ezzel egy hidat kialakítva az Óhaza és a külföld között. Rendszerünket a Tisztelt Külügyminisztérium segítségével tesztelik a Magyar Külképviseleteken lassan egy éve!

Másodikként a TravelTEL szolgáltatásunkat www.traveltel.hu amely szintén a diaszpóra, illetve a külföldre látogató túristáknak teszi lehetővé Internet segítségével a kedvező telefonálás, kapcsolattartás lehetőségét. mobil telefonos applikáció segítségével, egy hazai nomedikus telefonszámot biztosítunk kedvező percdijakkal, amelyet a világ bármely pontján hívás kezdeményezést és fogadást tesz lehetővé, akár arra átirányított mobil hívásokkal. Ennek lehetősége alapján olyan országokban is kedvező percddíjjal lehet telefonálni, ahol esetleg a percdíjak több száz Ft. költségbe kerülhetnek.

Várjuk érdeklődők, viszonteladó, reklámozó partnerek együttműködését!

Tisztelettel: Pataki Tamás

0 comments:

Post a Comment