Tuesday 25 November 2014

[Unicum] Hatalmas ev vegi PRIVAT buli magyar DJ-vel es torok vacsoraval

Sziasztok!

Sok emailt kaptam a rendezvennyel kapcsolatosan es nehany kerdest szeretnek nyilvanosan megvalaszolni:

"Szeretnenk 3 jegyet lefoglalni a 13-i estre, mivel kezpenzt használok szeretnem ha megoldható lenne hogy az ajtónál kifizessem a jegyek árát. Előre is nagyon köszönöm"

Ha megengedem hogy helyszinen fizeto vendegek jojjenek akkor fel kell fogadnom egy "kasszast" aki az ajtoban all hogy a bejovo vendektol beszedje a penzt es ha valaki kilep cigizni/beszelgetni stb. azokat ellenorizze visszajoveskor.  Tul sok munka es tul nagy riziko lenne a vallamon ha megengednem a helyszinen fizeto vendeget.

En elore szeretnem tudni hogy van 40 ember mert a fejenkenti arat a 40 fo alapjan szamoltam (tobben lehetunk csak kevesebben nem).

Azert ilyen olcso a rendezveny (ami altalaban $60-$70-es arban szokott mozogni) mert en inteztem mindent szemelyesen es nem bereltem fel extra party szemelyzetet  (az etterem biztosit nehany pincert es barpultost akik tulorazni fognak).  Az etterem altalaban 10 orakor bezar de szemelyes kapcsolatom reven sikerult oket meggyozni hogy egy este csinaljunk egy ilyen rendezvenyt es maradjanak nyitva hajnal 2-ig.  Ez nem egy tipikus mulatohely vagy ugymond diszko ahova csak ugy besetalnak idegenek, ezt elore meg kell rendezni. Nagyon sajnalom.

A privat buli infoja meg egyszer:

Szombat, December 13, este 8-10-ig all you can eat bufe (torok) vacsora (3 eloetel, 2 foetel es 3 korites)Este 10-tol hajnali 2-ig DJ Toto (Zoli) nyomja a zenet, hozza a felszereleset.
Helyszin: Attila's Restaurant: 2705 Columbia Pike, Arlington, Virginia (ingyenes parkolo).
Dij: $35 per fo, benne az all you can eat vacsora, borravalo es ado valamint DJ TOTO dija.Ital nincsen benne.
Fizetni PayPal-on lehet az email cimemre: szilviatakacs@hotmail.com (a kuldes ingyes, konfirmalast kapsz) vagy csekkek is elfogadok.
RSVP: December 6, 2014

Gyertek, sok magyar lesz es finom kaja, jo tarsasag (ajtonal mar nem lesz belepo, csak az jon aki elore fizet).
Europai zene lesz (magyar a vegen hogy mulassunk egy kicsit), nem az a tipikus elektronikus zene :)
Linket osszatok es a naptarba bejegyezni :)

https://www.facebook.com/events/296904430508023

Szilvia Mongelos
301-250-8922


0 comments:

Post a Comment