Monday 22 July 2024

[Unicum] Hungarian Language Conversation Group Events for August!

Sziasztok!

Remélem jól vagytok, mindenki! Yana vagyok, és egy magyar nyelvvel és kultúrával foglalkozó találkozócsoportot vezetek. Íme a meetup csoport közelgő eseményei!

Hope you are all well. I'm Yana, and I host a meetup group for Hungarian language and culture. Here are the upcoming events for the meetup group!

Havi 2x egy magyar beszélgetős rendezvény van online. A magyar nyelv minden szintjét szeretettel várjuk! Csatlakozzon hozzánk egy élénk beszélgetésre, miközben együtt gyakoroljuk ezt a gyönyörű nyelvet.

I host a Hungarian conversation event 2x a month online. All levels of Hungarian are welcome! Join us for a lively discussion as we practice this beautiful language together.

Monday, Aug. 5, 2024
7-8 PM online
https://www.meetup.com/nova-hungarian-meetup-group/events/302282068/




*in-person* Hungarian conversation group
Sunday, Aug. 18, 2024
11:00 am - 12:30 pm
Twisted Savory and Sweet
626 Grant St STE F, Herndon, VA 20170

Találkozunk személyesen a Twisted nevű hangulatos herndoni pékségben és kávézóban, ahol lehet kapni finom kürtőskalácsokat (és kürtőskalács szendvicseket!) és kávét. Csodálatos lehetőség ez arra, hogy kapcsolatot teremtsünk magyar előadókkal, megosszuk történeteiket, és együtt ünnepeljük Magyarország gazdag kultúráját és hagyományait. Akár anyanyelvi beszélő, akár egyszerűen csak érdeklődik a magyar nyelv és kultúra iránt, gyere el hozzánk a barátságért, a nevetésért és a kürtőskalács édes ízéért. Remélem ott találkozunk!

We will meet in person at a charming bakery and café in Herndon called Twisted, where we'll enjoy delicious chimney cakes (and chimney cake sandwiches!) and coffee. This is a wonderful opportunity to connect with fellow Hungarian speakers, share stories, and celebrate the rich culture and traditions of Hungary together. Whether you're a native speaker or simply interested in the Hungarian language and culture, come join us for friendship, laughter, and the sweet taste of chimney cakes. Hope to see you there!

(Az RSVP-kért kérjük, regisztráljon itt a Meetup.com oldalon)
(Taking RSVPS through the Meetup.com site)

Tisztelettel,
Yana

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/cb51b211-34bf-44d8-9bc3-489373089c76n%40googlegroups.com.

0 comments:

Post a Comment