Monday 21 January 2013

[Unicum] Fw: F E L H Í V Á S

 Maria Farkas részére ajánlom elsösorban az alábiakat , meg minden egyes unikumosnak,hogy figyelmesen olvasa el ! "Ilyesmire képes a jelenlegi kormány" aki nem hiszi hivja fell az OTTHONIAKAT és meggyözödnek a valoságról, én is ezt tettem .
Subject: Fw: F E L H Í V Á S

Hát Igen, ! Itt volna az idő, hogy felébredjenek az emberek. Gondoljunk csak bele,menyit mocskolták és mocskolják a magyar kormányt az elmult évben .De miért ? a lentiekből már tisztán látszik , ezt szereték volna megakadályozni  azok ott FEN -de lám nem sikerült,söt ez a "szikra" lassan a határon kivülre is átterjed. U.i. ha mindenki továbbitaná a világhálon még sikere is lehetne ennek a kezdeményezésnek !

 
 
Annyi zavaró üzenet kereng a fejekben. A rendcsináláshoz ilyen tartalmak is kellenek.
Hmmm........ ilyen tartalmú felhívás is terjeng a világhálón.
 
F E L H Í V Á S
Mindazokhoz, akik kénköves átkokat szórnak a kormányra, ajánlataim a következők:
Szíveskedjenek tüntetést szervezni az energia árak csökkentése ellen! Ezután pedig ne fogadják el a csökkentett számlákat, mert az Önöket sérti, hogy ez a piszkos kormány a nehézségek ellenére arra vetemedett, hogy segíteni akar Önökön, s ezzel megnyírbálja a multik jogos hasznát.
A nyugdíjasok utasítsák vissza a nyugdíjemelést, és vállaljanak így szolidarítást Európa ezen felének nyugdíjasaival, akiknek csökkentették vagy megadóztatták a nyugdíját! Szavazzanak Bajnaira, mert ő példát mutatva elvette a 13. havit a nyugdíjasoktól is, hogy majd önként és dalolva felajánlhassák a 12. is nekik.
A kismamák utasítsák vissza a megemelt gyedet és a plusz egy évet, mert jogaikban sérülnek, hogy megengedik nekik a munkából való kimaradást!
 A minimálbérre számítók utasítsák vissza az emelt összeget, mert így több lesz a 16%, és ők inkább a kevesebb bért vállalják a kicsit gyengébb 16%-kal.
A közmunkások követeljék vissza a 28 ezer Ft-ot, mert az otthon hentergéshez az is sok volt.
 Egyébként hívják fel a kormány figyelmét, hogy a beígért további energiaárak csökkentésére, valamint a víz- és szemétdíj mérséklésére nem tartanak igényt, mert nem szeretnék, ha a multik megsértődnének.
Követeljék a kormánytól, hogy a nép pénzén nyugodtan képezzenek olyan diplomásokat, akik azonnal elhagyják az országot és így támogatják a jóléti államokat a mi taníttatási költségeinkkel, így legalább valamit visszakapnak abból, amit egyébként már rég elloptak tőlünk.
Bizalmukat fektessék azokba, akik maguk vallották be, hogy hazudtak éjjel-nappal, s óriási erőfeszítésükbe került, hogy ez ki ne süljön, annak ellenére, hogy meghamisítottak minden okiratot, ami a költségvetésben árulkodó volt.
Kérjék meg őket, hogy ezt a kormányt és a népet újból zavarják kordonok mögé, ha ünnepelni szeretnének, mert a magyarnak, !/ ennek a K…va országnak!/- idézet a Böszmétől / kordonok mögött is megfelelő.
 
Követeljék meg, hogy a rendőrség ünnepélyeken se sajnálja a gumilövedéket, a viperát, a gumibotot és a lovas rohamot. Ez kell a magyarnak!
Orbán Viktor pedig kövesse a magyar elődöket, nézze meg filmeken, hogyan nyalták a talpát a szovjet vezetőknek, s eszerint viselkedjék az új globalogazdikkal, nehogy véletlenül megsértődjenek, s ne tudjanak nagyot rúgni a hátsó fertájunkba. Felejtse el a bankadót, a multikra kivetett adókat, hisz bennünk van annyi szufla, hogy ha beledöglünk is, de kitartunk elnyomóink mellett.
Új jelszavunk: Koronát Libajnai fejére! A koronázásig megtanítjuk gágogni.
 
Külön ajánlat: …és továbbra is olvassák a Népszavát, hallgassák a Club rádiót és nézzék az ATV-t, ha úgy érzik, hogy nincsenek még eléggé megvezetve.

 
 
 
 


__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 7893 (20130114) __________

Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenőrizte.

http://www.eset.hu


__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 7901 (20130116) __________

Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenőrizte.

http://www.eset.hu/




0 comments:

Post a Comment