Tuesday 18 March 2014

[Unicum] Angol nyelvi kurzusok

Kedves Barátok,

A CAPITAL ENGLISH ACADEMY (CEA) segítséget nyújt azoknak a hallgatóknak, akik az angol nyelvi tudásukat akarják fejleszteni tobábbtanulásuk vagy munkájuk érdekében. Programjaink tanuló központú pedagógiára épülnek, amelyek hallgatóink egyedi tanulmányi szükségleteit teljes mértékben kielégítik.

Angol programjaink 6 szintet ajánlanak az alapfoktól a felsôfokig.  Minden egyes szint 300 órai tananyagot tartalmaz, amelyek intenzív (heti 20 óra reggel vagy este) vagy félintenzív (heti 8 óra szombatonként) órabeosztásban tanulhatóak.  Szintjeink fejlesztik hallgatóink beszéd, megértés, írás, olvasás, kiejtés es nyelvtani készségeit.  A technológia szintén egy fontos része az oktatási rendszerünknek. Különbözô CD-k, CDROM-ok, DVD-k és egyéb computer software-ek teszik a tanulást érdekesebbé és segítik a nyelv tökéletesítését hallgatóink számára.

Hallgatóink családias hangulatú kis csoportokban tanulnak, ahol tanáraink a hallgatók egyéni nyelvi igényeire is figyelmet fordítanak.  Közösség építô filozófiánk elôsegíti, hogy nemzetközi hallgatóink otthon érezzék magukat függetlenül attól, hogy a világ melyik pontjáról érkeztek. Tantermeink és a computer termünk egy modern, a legkényesebb igényeket is kielégítô környezetben foglalnak helyet.

Látogasson meg bennünket honlapunkon: www.capitalacademy.us

Üdvözlettel,

Radó György

--
--
LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?gid=3808958
Post: email to unicum@googlegroups.com
Unsubscribe: email to unicum+unsubscribe@googlegroups.com
Group page: http://groups.google.com/group/unicum

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Unicum" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to unicum+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

0 comments:

Post a Comment