Tuesday 4 July 2023

[Unicum] Ifjúsági tábor

Kedves Barátaink, Támogatóink!

Ha utolsó pillanatban eszetekbe jut, hogy két hét múlva nincs mit csinálni a csemetével, szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Református Ifjúsági Tábort. 

Ez a tábor nem csak református gyerekeket és fiatalokat vár, hanem minden érdeklődőt aki nyitott Isten hivására vagy csak kiváncsi és érdeklődik ebben a témában. Július 16-22 között Ligonier, PA mellett, Mt. Pleasant falucskában van a mesés helyszin. A tábor dija 295 dollár. Ha belegondoltok, ez még egy itteni, napközis tábor diját sem fedezné. Ott pedig teljes ellátás, szállás, foglalkozások, segédanyagok, stb. Ha valakinek ez esetleg megterhelő lenne, tudunk segiteni.

Vasárnap délután kell megérkezni és szombat délelőtt jövünk vissza. Odafelé már megtelt az autóm, de vissza tudok hozni két gyerkőcöt. Két korcsoportba lehet jelentkezni: 7-12 a gyerektáborba, illetve 13-18 éveseknek az ifjúsági táborba. Az idei téma: Döntések és következmények. (Choices and consequences.)

A táborban a reggeli csendesség, bibliai témájú beszélgetések mellett lesz szellemi vetélkedő, sportvetélkedő,  uszoda és sportnap, látogatás a Ligonier-beli Bethlen Otthonban és Ligonier városkában kirándulás, "talent show", tánc, vizicsata. Különböző játékos esti workshop-okban is elmerülhetnek a gyerekek. 
Az összes felnőtt és fiatal vezető évente "background check"-et kell kérjen, a környezet fantasztikusan szép. A mobiltelefonok haszálatát a szabadidőre korlátozzuk.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezhetsz a Hungarian Reformed Youth Camp Website (hrcyc.org) oldalon, ahol további információt is találhatsz. Nekem is irhatsz, illetve a 703-444-2048 számon hivhatsz.

Várunk szeretettel!

Mayer Judit, lelkész

0 comments:

Post a Comment