Monday 17 January 2022

[Unicum] Magyar Idegenvezetés Washington D.C.

Jó napot kívánok,

az én nevem Székely Bence. A Transatlantic Elite LLC utaztatói cégnél dolgozom. Amivel tevékenykedünk az az, hogy európai utasoknak, cégeknek, individuális csoportoknak szervezzük meg utazásaikat. 

Ez alkalommal egy apa és 12 éves lánya érkezik Magyarországból Washington D.C.-be áprilisban, és keresek egy helyi lakost/idegenvezetőt, aki esetleg körbejárná velük a helyit nevezetességeket és pár mondatban be is mutatná nekik. Az önök weboldalára bukkantam. Akár a szervezetük központját is megmutathatná nekik, mivel megmondom őszintén először látom és nagyon remek dolognak tartom, amivel foglalkoznak. :)

Nagyon szépen köszönöm előre is a visszajelzést, ami után esetleg telefonon keresztül bővebben is kifejtem miről is van pontosan szó.

Üdvözlettel,  
Bence Szekely
Transatlantic Elite LLC

11601 Wilshire Blvd.| Suite #500
Los Angeles, CA 90025
P: 310-734-7930  | F: 310-734-7944

http://www.wine-dining.com/ 
For more information please contact: info@wine-dining.com

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/32afcfa9-0576-4d25-9418-d6c14d2cf7b5n%40googlegroups.com.

0 comments:

Post a Comment