Saturday 1 January 2022

Re: [Unicum] Segítség egy magyar családnak - Help for a Hungarian Family

Kedves Mindenki! 

Eltelt két és fél hónap, amióta Andriskának diagnosztizálták az Akut Lymphoid Leukémiat. Ezalatt az idő alatt nagyon sok segítséget, jókívánságok hadát, rengeteg imát és anyagi támogatást kaptunk tőletek. 
Karàcsony előtt egy-két rendezvényen próbáltam egy kis sütivel meghálálni Nektek ezt, de sajnos mindenkihez ez nem juthat el. 
Ezért gondoltuk írunk Nektek és itt is  köszönetet mondunk. 
Andriska éppen a terápia második szakaszában van, az első szakasz nagy részét kórházban töltöttük. Másfél hónapja itthon van, azóta szinte teljesen visszanyerte erejét, minden nap nagyon vidám, játszik egész nap, biciklizünk. A kórházi napok kicsit nehezebbek, de mára már azt is szépen megszokta, nagyon ügyes és nyugodt gyerek, a nővérek imádják. 
A Children's National Hospital egyszerűen csodálatos hely a kis beteg gyerekeknek. Hálát adunk azért, hogy itt kezelhetik a gyerekünket. Elképesztő szaktudás az orvosok és nővérek részéről egyaránt, panaszra egyszer sem adtak okot. Megkaptunk mindent amit csak lehetett. 
Andriska kezelése még hosszú folyamat, összesen két és fél év, ebből 6-8 hónap intenzív terápia. Csodálatos kis beteg, nagyon megkönnyíti ezt a nehéz helyzetet. 
Otthonról is kapunk segítséget a nagymamák részéről, most édesanyám van velünk februárig. 
A családunk jól van, a nagyobbik fiunkat a nagymamaknak hála kevésbé viselte meg ez, őt féltjük, mivel ő már emlékszik majd mindenre. Ami megkönnyíti ezt a helyzetet az az a tudat, hogy Andriska erre nem fog emlékezni. ❤️🙏
Még egyszer nagyon köszönünk mindent és kívànunk boldog Karácsonyt és Nagyon Boldog Új Èvet! 

Szeretettel: 
Gulyás család 

Sent from my iPhone

On Oct 26, 2021, at 11:25 AM, Agnes Donko <agnesdonko@gmail.com> wrote:



Kedves magyar-amerikai közösség és barátaink!

Balsa Gabriella vagyok; sokan ismertek engem, mert Rockville-ben van egy kis magyar bölcsődém. Azért írok Nektek, hogy segítséget kérjek az egyik kisfiúnak és családjának. Andriska 3 éves, egy tüneményes okos kisfiú, aki hozzám járt. Kb. egy hónapja többféle betegséget elkapott, ami természetes egy gyerekközösségben, de sajnos ő nehezen gyógyult belőle és egy hete kiderült, hogy leukémiás.

Anyukáját, Angelikát szintén sok
an ismeritek, nagyon sok finom süteményt sütött a közösségnek. Most bent van a kórházban Andriskával, elkezdődött a kemoterápiás kezelés és még hónapokig/évekig tartó kezelések sora áll előtte. Gergő, az apuka, dolgozik, intézi a nagyobb testvért és rohan a kórházba, ahogy tud. Tudom, hogy nagyon sokan szeretnétek segíteni, ezért kérlek Benneteket, hogy aki hozzá tud járulni bármilyen kis anyagi segítséggel, az ezen a GoFoundMe oldalon teheti ezt meg.


A másik dolog, én vallásos vagyok és hiszek az ima erejében. Aki hasonlóan gondolkozik, kérem imádkozzon Andriska gyógyulásáért és családjáért, ebben a nehéz időszakban.

Köszönettel,

Gabi és a család barátai

 https://www.gofundme.com/f/segtsnk-andrisknak-s-csaldjnak

Dear Hungarian-American Community and Friends,

I'm Gabriella Balsa, many people know me because I have a little Hungarian daycare in Rockville. I am writing to you to help one of the little boys and his family. Andriska is a 3-year-old, a very charming and smart little boy who was attending my daycare. About a month ago he started getting sick, which is natural in a child's life, but unfortunately, he had a hard time recovering from it and a week ago was diagnosed with leukemia.

His mother, Angelika, is well known to many of you, she has baked a lot of delicious desserts for the Hungarian community. She is currently spending her days in the hospital with her son, who just started a series of chemotherapy treatments which will last for years. His dad, Gergő works, takes care of the older brother, and goes back and forth to the hospital multiple times a day. I know that a lot of you want to help, that's why I'm writing to you, so that anyone who can help with any small financial donation can do so on this GoFoundMe website.

The other thing is, I am religious, and I believe in the power of prayer. Anyone who thinks similarly, please pray for Andriska's healing power and family in this difficult time.

Thank you,

Gabi and friends of the family

 

https://www.gofundme.com/f/segtsnk-andrisknak-s-csaldjnak

 

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/CANXUVLPVE1f8oKviG7%2BL%3DNuF14iHVCB6EKSJHFN6j3zNzmHLUg%40mail.gmail.com.

0 comments:

Post a Comment