Wednesday 24 February 2021

[Unicum] Érdekes Értékeink - Fókuszban a Réz március 14-én délután 2-kor (EST)

Kedves kollegák, barátok és honfitársak!

 

Március 14-én, bostoni idő szerint (EST) délután 2 órakor és magyar idő szerint este 7-kor az Érdekes Értékeink c. sorozat első találkozójára, egy Zoom beszélgetésre hívunk meg benneteket. A beszélgetés nyelve magyar lesz. A vendéget Baloghné Kovács Éva mutatja be és a beszélgetést Dr. Balogh Lajos vezeti.

 

Vendégünk ez alkalommal Réz András, a Tesz-vesz város műfordítója lesz. Ezt a nagyszerű könyvet sok kisgyerekes család örömmel forgatja még napjainkban is. 

 

András egyéb írásait https://www.libri.hu/szerzok/rez_andras.html pl. Válogatott szorongásaim (2003), Még mindig szorongok (2011), majd a Már egyáltalán nem szorongok, de teljesen be vagyok szarva (2017) is sokan ismerjük. A kiváló filmesztéta, műfordító, forgatókönyvíró, a divattal, lakberendezéssel és életmóddal foglalkozó Stílus Magazin főszerkesztője. Élete mindig a kultúra közvetítése, a kulturális értékeink megóvása, az ember és az őt körülvevő világ elemzése és értelmezése körül forgott. 

 

Kihasználva a Zoom adta lehetőségeket, András a budai lakásából beszél majd magyar filmekről, azok életéről és hogy vajon milyen is lesz a világ, amikor mindenki a telefonja képernyőjéről fogja nézni a filmeket. A beszélgetés során betekintést nyerhetünk a WERK Akadémia https://werkakademia.hu/ életébe is, és  a program második felében választ kaphattok a kérdéseitekre.

 

Ha szeretnétek részt venni, küldjetek egy e-mailt az eva.balogh@bridgecultural.com e-mail címre és mi átküldjük nektek a Zoom linket.

 

Március 12-én este 6 óráig (EST) lehet jelentkezni, vagy amíg a 98 résztvevő helye be nem telik. A helyi időzónákat itt tudjátok majd megnézni: World Clock & Time Converter




 

PS: A Zoom linket jelentkezési sorrendben küldjük ki

 



__________________________

Eva K. Balogh, M.Ed.


0 comments:

Post a Comment