Thursday 19 May 2022

[Unicum] Vasárnapi beszélgetés Moldován Viktorral az újonnan megnyílt Gundel Étterem főszakácsával

Kedves kollegák, barátok és honfitársak!

Bridge Cultural Exchange és a GiftOnline Érdekes Értékeink c. sorozata május 22-én, bostoni idő szerint (EST) délután 2 órakor (CEST, azaz magyar idő szerint este 8-kor) folytatódik.

Ezúttal 

Moldován Viktor 

az újonnan megnyílt Gundel Étterem főszakácsa lesz a vendégünk, akivel magyar nyelven beszélgetünk majd.

A vendéget Baloghné Kovács Éva mutatja be és a beszélgetést Dr. Balogh Lajos vezeti. A program első felében a vendég beszél az életútjáról, magyarországi és japán munkahelyeiről, a sikereiről, a nehézségekrőés a jelenlegi terveiről is. A program második felében választ kaphattok az előzetesen beküldött kérdéseitekre és kéréseitekre. (Kérhettek Viktortól előzetesen tanácsot, és receptet is.) A műsor közben a "chat" ablakban lehet majd kérdezni.

Amennyiben szeretnétek részt venni a beszélgetésen, küldjetek egy e-mailt az eva.balogh@bridgecultural.com címre. A „Subject" részbe írjátok be, hogy "Jelentkezem a Moldován Viktor beszélgetésre." Az üzenet törzsébe írjátok be esetleges kérdéseiteket, kéréseiteket, egyébként hagyjátok üresen.

Jelentkezni lehet amíg a max. 100 résztvevő helye be nem telik. Jelentkezési sorrendben küldünk majd egy Zoom linket, ami csak a tietek. A várható érdeklődésre való tekintettel ajánljuk, hogy minél hamarabb jelentkezzetek. 

Ezt a meghívót szabadon megoszthatjátok ismerőseitekkel.

A helyi időzónákat itt tudjátok megnézni: World Clock & Time Converter

Várunk benneteket!

 

A Szervezők

 

Ui: A Zoom linkek minden alkalommal változnak. Ha korábban már részt vettél egy programunkon, az a link erre a beszélgetésre már nem lesz érvényes

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/CAB5MGBG1qoaJ6TSfNtWvBu0HdvV1ZxrH6u0vPJX29O1sC_yddg%40mail.gmail.com.

0 comments:

Post a Comment