Monday 16 September 2019

[Unicum] Aranyakkord koncert Szeptember 25.-én este 7: 00 órakor



Cím: Marymount University, Reinsch auditorium
A zenekarról: Az Aranyakkord Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) projektje. A két jóbarát és kolléga tulajdonképpen már 10 éve ír közösen dalokat filmzenéhez, egyéb projektekhez, Vasti több Quimby lemez felett bábáskodott producerként is, de csak mostanra értek össze teljesen a szálak a próbaterem kanapéján. Az Aranyakkord egy dalkeltető, a pillanat szülte számok otthona. Koncertjeik is ezt a szobazene hangulatot idézik meg, ahol a közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez.

Saját számaik mellett improvizációk képében helyet kap a pillanat, életművük egyéb dalai és kedvenceik feldolgozása is. 

Gábor Andor egyike Magyaroszág legsokoldalúbb ütőhangszereseinek.  Stílusokon átívelő zeneisége sok műfajban bizonyított már, így ritmusai a Neoton Famíliától a Mystery Gang-ig, a Quimbytől Lovasi Andrásig, Póka Egontól a Random Trip improvizációs estjein át sok helyen  bírták táncra a lábakat. Ütőhangszerei és izgalmas egyéni hangzásvilága tökéletesen egészítik ki Vastag Gábor és Kiss Tibi  párosát.

Vendég: Pankovits Nikolett




--
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Unicum" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to unicum+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/unicum/1796178596.2255409.1568677262984%40mail.yahoo.com.

0 comments:

Post a Comment