Friday 14 April 2023

[Unicum] online színházi ajánló a Radnóti Színháztól

Kedves Csoporttagok,

Ábrahám Andrea és Fekete Della ajánlására írok nektek Budapestről, a Radnóti Színházból.

Engedjétek meg, hogy időszakonként figyelmetekbe ajánljak olyan fontos előadásokat, melyeket sajnos ti nem tudtok személyesen megnézni, de szerencsére online igen.

Az eSzínház felületén több radnótis előadást is megtaláltok, ezen a hétvégén 72 órán át bármikor megtekinthető, újranézhető a Radnóti ikonikus előadása Mohácsi János rendezésében, az EGY PIACI NAP
Jegyek:
Időtartam:
A megváltott jeggyel az előadás 2023.04.14. 19:00 és 2023.04.17. 23:59 (CEST) között tekinthető meg, felvételről!
Leírás:
Závada Pál valós eseményekből és eredeti dokumentumokból kiindulva írta meg legújabb, Egy piaci nap című regényét, amely az elmúlt évek egyik legfontosabb kortárs irodalmi alkotása volt. A Kossuth-díjas író a magyar történelmi múlt egy sokak számára máig ismeretlen, rendkívül megrázó, brutális eseménysorát vette alapul: a kunmadarasi zsidók elleni pogromokat. Závada rákérdezett az eset mélyén lévő emberi motivációkra, és ezen keresztül egy nagyívű emberi történetet írt a történelmi traumáinkról és a közösségi felelősségről. A 2017-ben Libri irodalmi díjra jelölt regényt a Mohácsi-testvérek adaptálták színpadra.
Díjak:
– Színikritkusok Díja 2018 | Legjobb színpadi szöveg/dráma
– Kortárs Magyar Dráma-díj 2019 

Nagy örömünkre szolgál, hogy nyitottak vagytok a színházunkra!

Mindenkinek jókat kívánok, üdvözlettel:

Schaffler Sarolta
marleting és kommunikációs vezető

--
Feliratkozas emailen unicum+subscribe@googlegroups.com
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „Unicum" csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) unicum+unsubscribe@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/unicum/3f661606-8d11-4216-bf9f-cf29631f9c18n%40googlegroups.com.

0 comments:

Post a Comment