Thursday 23 July 2020

[Unicum] utazas az USA-ba

Kedves Unicum tagok!

van-e tapasztalata barkinek nem ameriki allampolgarkent az USAa-ba utazassal kapcsolatban az utobbi 1-2 hetben.
Ferjem es gyermekeim kettos allampolgarok,en azonban csak magyar allampolgarsaggal rendelkezem. Lanyunk a nyar elejen haza tudott utazni,augusztus vegen azonban elkezdi az egyetemet s ki szeretnenk kiserni,bekoltoztteni.No meg a kint maradt fiunkat is lathatnank.
A kerdesem,az ,hogy volt-e olyan aki csaladtagkent utazott be? Az itthoni kovetsegen azt javasoltak,hogy a hazassagi anyakonyvi kivonatunkta vigyuk magunkkal. Barmi egyebet kertek a belepesnel? ha az ember nem mutat semmifele betegseget ( marcius elejetol karantenban voltunk amagyar viszonyok kozott s azt szigoruan betartottuk, majus kozepe ota valamivel tobbet mozgunk, de csak minimalisat,a maximalis elovigyazatossagot betartva. Tehat, ha nem beteg az ember,beengedik-e az USA-ba?
Mi terv szerint nem mennenk a kinti csaladhoz,csak az utan,hogy ugymond onkentesen egy berelt lakasban toltunk el masfel-ket hetet,attol fuggoen,hogy a biztonsag vegett,tudunk-e csinaltatni kint tesztet vagy sem. Ha tudunk,akkor hamarabb hagynank abba a arantent,ha nem,akkor tartjuk a ket hetet.
Mennyire jarhato vajon az elkepzelesunk?
A belepessel es az utana varhato dolgokkal kapcsolatban osszatok/ osszanak meg kerem tapasztalatokat ( azt,hogy minek megyunk stb,kerem ne minositsek,alapos atgondolas utan jutottunk erre, tanacsot masban kerek).

Koszonettel,

MacLen Ildiko


Sent from my iPad

--
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Unicum" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to unicum+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/unicum/D708BB0C-92E4-47A3-8479-485B814FC328%40gmail.com.

0 comments:

Post a Comment