Friday 19 July 2019

[Unicum] PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Négynapos továbbképzés a nyugati diaszpórában működő hétvégi és délutáni iskolák magyartanárai számára

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Nemzetközi Magyar Nyelvi Képzésekért és Oktatásért Felelős Főosztálya (NOF) 2019-ben is megrendezi a többéves hagyományokra visszatekintő négynapos továbbképzését a nyugati diaszpórában működő hétvégi és délutáni iskolák magyartanárai számára. A továbbképzés tervezett dátuma: 2019. október 10-13.


A NOF egyik legfontosabb alapfeladata a külhoni önkéntes pedagógusok szakmai támogatása, szakmai hálózatba szervezésük elősegítése. Ennek előmozdítása érdekében 2011 óta rendszeresen tart magyarországi és külföldi találkozókat az oktatási kérdések közös megvitatására, az összetartozás tudatának erősítésére.


A hétvégi magyar iskolák pedagógusai önkéntes munkájukkal segítik a külhoni magyar közösségek megmaradását. A meghirdetett programok évek óta támogatják tevékenységüket, törekvéseiket, fórumot biztosítva tapasztalataik átadására. A szoros együttműködés lehetővé teszi az igényeiknek megfelelő tananyagok készítését, továbbképzések szervezését.


A konferencia időtartama: 4 nap (2019. október 10-13.). A résztvevők számára a következőket biztosítjuk: szakmai programokon való ingyenes részvétel, módszertani tananyagok, étkezés, igény esetén szállás. A meghirdetett keretszám: 40 fő. A pályázatra 2019. július 19-től lehet jelentkezni a modszertani.konferencia@mfa.gov.hu e-mail címen a jelentkezési lap és a csatolandó dokumentumok megküldésével.


A pályázat beküldési határideje: 2019. augusztus 9. 23:59 (Central European Time).


Kérjük, szíveskedjenek értesíteni az esetleges érdeklődőket, hogy minél többen tudomást szerezhessenek erről a kedvező lehetőségről. További információ (jelentkezési lap, csatolandó dokumentumok, stb.) csatolva található. Kérdés esetén forduljanak bizalommal a KKM NOF munkatársához, Meleg Regina oktatási referenshez (e-mail: modszertani.konferencia@mfa.gov.hu; telefon: +36-1-550-2314).

--
Facebook https://www.facebook.com/groups/unicumdc/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Unicum" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to unicum+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/unicum/57d3148a-0b6b-41d6-bc72-a2fb430cee2e%40googlegroups.com.

0 comments:

Post a Comment